Vi tilbyder

AutoCenter København kan klare alt på din bil

AutoCenter København er et autoværksted som udfører alle slags reparationer på biler
Og vores koncept er enkelt: Vi vil altid være de bedste. Derfor lægger vi stor vægt på at tale med dig og lytte til dig som kunde, så vi kan forstå dit reelle behov. – For det nytter jo ikke, at vi servicerer eller reparerer din bil unødig dyrt.
Tilfredse kunder

Vi aftaler altid pris, inden vi går i gang, derfor ingen skjulte omkostninger og tillæg

Skulle det vise sig, at opgaven ændrer omfang, informerer vi dig og finder en løsning, inden vi afslutter opgaven.

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.