Testcenter & fejlsøgning

Teknisk værksted til fejlsøgning på din bil

Oplever du en fejlmelding på din bil, og er du i tvivl om, hvor den egentlige fejl sidder? Så er du meget velkommen på vores topprofessionelle testcenter i Hvidovre, hvor vi råder over det nyeste udstyr inden for udmåling og fejlsøgning på biler, og hvor vores specialuddannede systemteknikere er klar til at hjælpe dig.

Hos os får du grundig, kompetent og professionel fejlfinding på personbiler såvel som erhvervsvogne, og på den måde slipper du også for selv at bruge frustrerende tid på at undersøge, hvad fejlen skyldes, og hvordan du får den udbedret.

I mange tilfælde sidder fejlen i din bil nemlig et helt andet sted end først antaget, og fordi nyere biler i dag er ligesom kørende computere, er det ikke altid ligetil at finde frem til den egentlige fejl.

Vi udrydder al tvivl hos dig – i stedet gør vi det nemt for dig at aflevere din bil på vores værksted og hente den igen, når vi har fundet og udbedret fejlen. Du har også mulighed for lånebil i mens den er på værkstedet.

Vil du booke tid til fejlsøgning på din bil? Så brug vores online bookingsystem hvor du nemt og hurtigt finder den tid, der passer dig.

Kom til online booking her »

Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon 70 22 22 26, hvis du vil have en uforpligtende snak om den fejl, du oplever i din bil.

 

Kræver fejlen udbedring, tager vi altid fat i dig først

Vores kernefokus er kvalitet og service i topklasse, og vores fornemste opgave er at give dig den bedste oplevelse, når du kører fra vores testcenter efter en fejlsøgning og eventuel udbedring.

Derfor tager vi også altid fat i dig, hvis vi under fejlsøgningen på din bil finder frem til, at der er behov for udbedringer. På den måde er du altid sikker på, at du får fuld gennemsigtighed – og ikke mindst at du undgår en uforudset og frustrerende værkstedsregning.
Ud over det er vi et certificeret Bosch Car Service-værksted, og det er din garanti for, at du beholder fabriksgarantien på din bil af nyere dato.

Kontakt os og fortæl os om den fejl, du oplever på din bil

Kontakt os om den opgave, du ønsker at få løst, og få en uforpligtende snak.

Ring enten på telefon 70 22 22 26 eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.