Stenslag og glasskader

Vi reparerer stenslag og udskifter bilruder på alle bilmærker uanset årgange.

Hurtig reparation af stenslag og andre glasskader

Hos os får du hurtig reparation af stenslag og andre glasskader – enten på vores moderne skadecenter eller vores professionelle lakcenter.

Vil du allerede nu booke tid til reparation af stenslag eller andet glas- eller lakarbejde, finder du nemt og hurtigt en til via vores online bookingsystem.

Sørg for at få repareret stenslaget hurtigt

Har du fået et stenslag i din forrude, er det en god idé, at du får det repareret hurtigst muligt. Et stenslag kan nemlig vandre og forårsage store revner i ruden, og så bliver reparationen langt mere omfattende, end da skaden blot var et lille stenslag.

I værste tilfælde risikerer du, at hele bilruden skal udskiftes, hvis skaden ikke står til at reparere.

 

Det kan du selv gøre, inden stenslaget bliver repareret

Hvis du opdager, at du har fået et stenslag i din bilrude, anbefaler vi dig at dække det til med et rudeplaster, tape eller et klistermærke hurtigst muligt. På den måde holder du stenslaget fri for snavs og vand, og så mindsker du også risikoen for, at skaden udvikler sig yderligere, hvis det for eksempel bliver nattefrost. Selv de små bump på vejen kan få ruden til at revne yderligere.

Ud over det bliver resultatet også pænere, hvis stenslaget er rent, når du kommer ind for at få det repareret hos os.

 

Hvad koster det at få repareret et stenslag?

Prisen på reparation af et stenslag afhænger meget af skadens omfang, så derfor anbefaler vi dig altid at kigge fordi et af vores autoværksteder i enten Gentofte eller Hvidovre og lade os kigge på din bil, inden vi giver dig et godt og uforpligtende tilbud.

I nogle tilfælde kan du få dækket omkostningerne for reparationen af stenslaget af dit forsikringsselskab, og derfor er det en god idé at forhøre dig hos netop dit forsikringsselskab. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.