Slip af med den dårlige lugt i bilen

Slip af med den dårlige lugt i bilen

26.08.2019

Et airconditionanlæg er en fantastisk opfindelse – både til at køle kabinen ned, når det er varmt, men også til afdugning af ruder i koldere og mere fugtige tider. Dog kan anlægget over tid uden service udsættes for bl.a. skimmelsvamp og bakterievækst. Dette kan forårsage dårligt lugt, irritation i luftvejene, et dårligt indeklima samt i værste tilfælde astma og allergi. 


Udover bakterier og svampedannelse ses det ofte, at anlægget mister noget af 
dets kølemiddel hvert år, som medfører forringet køleeffekt samt giver risiko for skade på kompressoren. Ved at få et service af din bils airconditionanlæg får du renset for bakterier og svampedannelse samt kontrol af optimal funktion. Dette efterlader et friskt anlæg med en god duft, fuld udnyttelse af anlægget samt forlænget levetid. Hos AutoCenter København anbefaler vi, at man får anlægget serviceret én gang årligt.

Book tid i dag 

Få service af dit anlæg, der indeholder skift af pollenfilter, kontrol af køler og utætheder, fejludlæsning, aftapning og påfyldning af korrekt mængde kølemiddel, desinficering af fordamper, funktionskontrol samt kontrol af udblæsningstemperatur og kabineblæsningens funktion. Book tid allerede i dag på www.autocenterkobenhavn.dk/book-tid eller tlf. 7022 2226