Skadecenter

Omhyggelighed, finesse og service i alt, vi gør.

I vores store skadecenter lægger vi vægt på håndværksmæssig ekspertise, hurtighed og service. Vi er godkendt til at udbedre skader for alle forsikringsselskaber, og vi er fordelsværksted for bl.a. selskaber Tryg, Alka, Condan og Gjensidge. Vi har mange års erfaring i at få papirarbejdet til at glide hurtigt i forsikringssager, så du som kunde kan føle dig tryg.

Hos AutoCenter København kan vi udbedre og reparere enhver form for autoskade på alle bilmærker.

Alt under et tag.

Vi laver alt fra karosseriopretning og pladearbejde til autolakering. Og det smarte er, at skal der foretages mekanisk arbejde i forbindelse med en skade, skal din bil ikke flyttes. Vi har samlet alle autoværksteds-funktioner under ét tag.  

Vi sørger selvfølgelig også altid altid for at have de mest kompetente medarbejdere, så vi kan give vores kunder det bedste stykke arbejde og den bedste service.

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.