Skadecenter

Skadecenter i København – Professionelt pladearbejde og skadesopretning

Hvis uheldet har været ude, og du derfor leder efter et skadecenter i København eller omegn, er vi hos AutoCenter København klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om autoskader, glasskader, rustarbejde eller lakskader.

Vi giver dig sikkerhed for, at du får din bil tilbage i sin originale stand, efter at vores kyndige personale har udbedret skaden på den – og det betyder også, at du beholder fabriksgarantien på din bil, hvis den er af nyere dato.

Du er meget velkommen til at kontakte et af vores skadecentre, hvis du har spørgsmål i forbindelse med udbedring af skaden på din bil ved at ringe på telefon 70 22 22 26.
Vil du booke værkstedstid online, kommer du til vores online bookingsystem her »

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og tilbyder gratis lånebil i forbindelse med skade.

 

På vores skadecentre bliver du hjulpet godt videre

Vi ved, at det kan være en frustrerende affære, hvis din bil har fået en skade – uanset skadens omfang. Derfor har vi gjort det til vores fornemste opgave at hjælpe dig gnidningsfrit videre, når du afleverer din bil på vores skadecenter.

Det betyder blandt andet, at vi tager dialogen med forsikringsselskab og taksator, og at vi klarer alt papirarbejdet for dig, så du slipper for at bruge tid på den formelle del.

Ud over det stiller vi en gratis lånebil til rådighed for dig i den periode, din bil er til reparation på et af vores skadecentre.

Det betyder, at din hverdag fortsætter, som den plejer, uden at du skal bøvle med at finde alternativ transport, mens din bil er til reparation hos os – og imens du fortsætter din daglige gang, sørger vores faguddannede værkstedspersonale for, at din bil bliver så god som ny igen.

 

Hos os får du et certificeret Eurogarant-værksted

Vores skadecenter er certificeret Eurogarant-værksted, og der er din sikkerhed for, at du får professionel skadesopretning og pladearbejde.

Fordi vi sætter en ære i at leve op til Eurogarants høje standarder, får du som kunde også altid garanti for kvalitetsarbejde.

Kontakt os og få en uforpligtende dialog om din opgave ved at ringe på telefon 70 22 22 26, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.