Service Reparation

Hos AutoCenter København får du alt inden for service, reparation og klargøring af din bil, og vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave.

Service & Reparation

Vi er et certificeret Bosch Car Service-værksted, og det sikrer dig enestående service og kvalitet i topklasse - hver gang. Vi servicerer, reparerer og klargør både personbiler og varevogne, og uanset hvilket mærke og årgang, netop din bil er, har vi ekspertisen til at løse opgaven.

Vil du allerede nu bestille tid til service, reparation eller klargøring, kan du nemt booke en tid i vores online bookingsystem.

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.