Service & reparation

Service, reparation og klargøring af din bil hos AutoCenter København

Få service og reparation af din bil af højeste kvalitet

Uanset om det er tid til et serviceeftersyn på din bil eller om du har behov for at få repareret eller foretaget fejlfinding på den, garanterer vi dig, at du hos os får den bedste service, og at du bliver budt varmt velkommen på vores værksted i Hvidovre. Tryghed og kvalitet er vores prioritet, og derfor sørger vi også for at afstemme den præcis opgave med dig, før vi går i gang – og støder vi på nye opgaver, der skal løses undervejs, tager vi altid fat i dig, inden vi foretager os mere.

Hos os får du også favorable serviceaftaler

Vi tilbyder dig også serviceaftaler til dig, om du er privat- eller erhvervskunde.

AutoCenter København er fuldt udstyret med det mest avancerede diagnostiske udstyr og værktøjer. Vi har adgang til de mest opdaterede producenters tekniske data, som gør det muligt for vores værksted at tilbyde høj kvalitet på alle vores reparationer.

Vores højtuddannede teknikere er fuldt kvalificerede til at arbejde på alle mærker og modeller og iagttage alle køretøjer med enestående ekspertise.

Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig. Vi er en del af Bosch Car Service og vores reservedele er derfor altid i topkvalitet.  Vi gør vores yderste for at give vores kunder en førsteklasses, effektiv og venlig service, fra at undersøge og diagnosticere fejl til at give gode råd om alle tekniske, og mekaniske problemer.

Book tid til service eller reparation af din bil online

For at gøre det nemt for dig, tilbyder vi dig at booke en tid til den opgave, du vil have løst, online. På den måde finder du nemt og hurtigt den tid til service eller reparation, der passer dig.

Du kommer til vores online bookingsystem ved at følge linket her »

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.