Service abonnement

Få et attraktiv serviceabonnement til din personbil eller erhvervsvogn

AutoCenter København tilbyder et attraktivt Serviceabonnement til dig, der er privatperson og til dig, der er erhvervskunde – uanset om din bil er ny eller brugt.

Du vælger, om du ønsker et Serviceabonnement Plus, hvor vi udfører service i henhold til din bilfabrikants forskrifter. På den måde bevarer du din eventuelle fabriksgaranti, eller om du ønsker et Basis Serviceabonnement, hvor vi udfører et grundigt serviceeftersyn i vores sædvanlige, høje Bosch Car Service-kvalitet. I et serviceabonnement er der bla. mulighed for: Mulighed for en lånebil Dækopbevaring Gode rabatter på reparationer Gratis påfyldning af sprinklervæske … og meget andet. Priser fra 119 kroner. Du beregner nemt og hurtigt din månedlige pris på et serviceabonnement hos os ved at bruge vores beregner, hvor du indtaster dit registreringsnummer, det antal år, du ønsker at have et serviceabonnement i, samt hvor mange kilometer dit serviceabonnement til din bil skal dække,. Efterfølgende får du en skræddersyet pris på et serviceabonnement til netop din bil.

Hos os er god service i højsædet

Når du er kunde hos os, vil du også mærke, at vi går den ekstra mil, for at du får en god oplevelse – hver gang.

Derfor er du også mere end velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler i forbindelse med vores serviceabonnementer eller nogle af de andre mange værkstedsydelser, vi tilbyder dig.

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel via vores kontaktformular. Alternativt finder du kontaktoplysninger til den afdeling, der ligger tættest på dig ved at klikke nedenfor.

Gå til overblik over afdelinger »

Et serviceabonnement er en økonomisk fordel for dig

Et serviceabonnement hos AutoCenter København giver dig økonomisk tryghed, fordi du helgarderer dig mod uforudsete udgifter i forbindelse med service af din bil, og fordi du får store rabatter på eventuelle reparationer af din bil.

Hos AutoCenter København ved vi at regelmæssig service gør en stor forskel. Med et serviceabonnement hos os er det nemt at passe på din bil. Du er sikret mod uforudsete udgifter og kan nøjes med at betale et fast lavt beløb hver måned.

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.