Rustbeskyttelse

På vores Dinitrolcentre i Hvidovre og Gentofte forkæler vi din bil med rustbeskyttelse i topklasse!

Verdens bedste rustbeskyttelse af din bil

Det danske vejr er hårdt ved din bil. Men på vores Dinitrolcentre i Hvidovre og Gentofte forkæler vi din bil med rustbeskyttelse i verdensklasse!

AutoCenter København yder helt op til 30 års garanti på rustbeskyttelse, og med vores mere end 25 års erfaring, er du sikker på, at du bliver tilfreds med resultatet.

Vil du allerede nu booke tid til rustbeskyttelse eller evt. en lyddæmpende behandling til din bil på et af vores Dinitrolcentre, kommer du til online booking via linket her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os ved at ringe til os på telefon 70 22 22 26.

Hvorfor skal din bil beskyttes mod rust?

Det danske klima er særligt hårdt ved din bil, fordi høj luftfugtighed skaber alt for gode vilkår for rustudvikling i din bils vitale dele.

Ofte opstår rust i bilens forskellige hulrum, og derfor opdager mange alt for for sent, at deres bil er udsat for et massivt rustangreb — og det kan hurtigt blive en bekostelig affære.

Desuden reducerer rust din køresikkerhed markant, hvis rusten får lov til at gennemtære f.eks. bremserør, stødabsorberingsbjælker, bundkar, beskyttelsesstolper og lignende. Og hvis uheldet er ude, kan konsekvenserne være dramatiske. På den lange bane kan du spare penge på værkstedsregningen med en Dinitrol rustbeskyttelse.

Derfor anbefaler vi dig at få Dinitrol rustbeskyttelse og undervognsbehandling, uanset om du lige har købt en ny bil, eller om du kører i en bil af ældre dato. Hos os får du nemlig både en specialist i rustbeskyttelse af både nye og gamle biler.

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.