Oplysningspligt til kunder

Vi behandler dine oplysninger efter gældende love og regler.

Sådan behandler vi dine personoplysninger

Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

 • At AutoCenter København er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig. Ved forsikringsskader modtager vi oplysninger fra dit forsikringsselskab og taksator.

 • At formålet med behandling af dine personoplysninger er at 

Servicere, reparere, male og udføre dinitrolbehandling på din bil 

Markedsføring af vores ydelser, herunder som beskrevet i samtykketeksten, hvis du har givet samtykke til direkte markedsføring 

Generelle formål som f.eks. overholdelse af gældende lovgivning, administration af vores kundeaftaler, statistik og forretningsudvikling. 

Samt holde dig orienteret om nyheder, funktioner og produktmuligheder.

 • At retsgrundlaget (hjemmel) for at vi behandler dine personoplysninger er den indgåede aftale, bestilling, aftale om udbedring af forsikringsskade, lovgivning eller samtykke

 • At personkategorien af de oplysninger vi gemmer, er almindelige personoplysninger – f.eks.

Navn på ejer eller bruger af bilen 

E-mailadresse og telefonnummer 

Oplysninger om købshistorik  

Oplysninger om din bil, f.eks. bilmodel og stamdata 

Informationer fra bilens It/styreboks. 

Informationer fra servicering af bilen 

Informationer om forsikring af bilen, herunder forsikringsselskab, antal skader på bilen mv.

 • At vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere offentlige myndigheder, forsikringsselskaber, finansieringsinstitutter og databehandlere

 • At nogle af vores databehandlere er beliggende udenfor EU/EØS – f.eks. i USA, og de amerikanske databehandlere er på den af EU Kommissionen godkendte EU-US Privacy Shield liste. Befinder databehandleren sig i et ikke EU godkendt land, så læs mere om dine muligheder på www.datatilsynet.dk.

 • Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

 • Du har indsigts- og rettelsesret.

 • Du har ret til sletning, dvs. du har altid adgang til at slette oplysninger. Vi sletter alle oplysninger 5 år plus indeværende år efter kundeforholdets ophør, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.

 • Du har ret til begrænsning af behandling. 

 • Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

 • Du har ret til at få transmitteret oplysninger (dataportabilitet). 

 • Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 • Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.