Om os

Velkommen til AutoCenter København – dit professionelle værksted på Sjælland og i Storkøbenhavn.

Dit professionelle værksted på Sjælland

Hos os får du en helt unik samarbejdspartner til alle dine bilrelaterede opgaver – både som privat- eller erhvervskunde og uanset omfanget af din opgave.

Det unikke i at bruge os som din professionelle samarbejdspartner og dit kompetente autoværksted er, at du får alt samlet ét sted.

Vi er Sjællands største autoværksted, og vi hjælper dig med alt fra det almindelige serviceeftersyn på din bil til de helt store autoopretninger på vores skadecenter.
 

Ud over det er vi det eneste Bosch Dieselcenter på Sjælland, og vi tilbyder dig både test, fejlsøgning, reparation og salg af dieseldyser og brændstofpumper. 
Kort sagt: Hos AutoCenter København er ingen opgave hverken for lille, for stor eller for kompliceret, og derfor er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe netop dig. 
Det gør du ved at ringe på telefon 70 22 22 26, så vender vi hurtigt tilbage til dig.
 

Få et autoværksted hvor certifikaterne forpligter
 

Vores højeste prioritet er, at du kører fra vores autoværksted med et smil på læben, og for at understrege, at du hos os får tryghed for service og reparation i højeste kvalitet, har vi valgt at undergå en række certificeringer. Derfor får du hos AutoCenter København:

Og naturligvis alt inden for service, reparation og klargøring af netop din bil.

Ved du allerede hvilken opgave, du skal have løst på vores autoværksted, booker du nemt og hurtigt tid online via vores online bookingsystem.

Her udfylder du blot nogle få oplysninger om din bil, vælger opgavens type og den dato samt det tidspunkt, du ønsker, og så er du klar – nemmere bliver det ikke!

Kom til online booking her:

På gensyn hos AutoCenter København – dit autoværksted på Sjælland.

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.