Kreditkort

Bliv VIP kunde hos AutoCenter København og fordel din betaling rentefrit!

Bosch Service Betalingskort

Bid værkstedsregningen op i 12 mundrette bidder:

Hos AutoCenter København gør vi det nemt at være kunde. Hvis du f.eks. synes, at det ville være belejligt at dele værkstedsregningen op i 12 rater helt rentefrit, har du muligheden her.

 

Klare fordele med Bosch Service betalingskort:

  • Rentefri betaling i op til 12 måneder op til kr. 60.000,-
  • Valgfri opdeling af betaling uden rente (maks. 12 måneder).
  • Afregnes totalt hver måned, tillægges ingen omkostninger.
  • Mulighed for ratebetaling med rente op til 60 måneder.

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.