Keramisk coating

AutoCenter København er et certificeret Puris Center og vi tilbyder flere forskellige coatinger til din bil.


Keramiske coatings er designede til at beskytte lakerede overflader mod smuds og forurening. Puris coatinger forhindrer at, snavs, insekter og andet smuds beskadiger bilens overflader.

Bilens lakerede overflader gøres ekstremt glatte og vandafvisende. Derudover skaber de keramiske coatings et hårdt skjold, som beskytter mod ridser og slid, og som er ekstremt langtidsholdbart i helt op til fire år.

En keramisk nanokrystalliseret coating beskytter din bil mod vind, vejr, kemikalier, UV-stråler og afviser vand og snavs. Puris coatings, med 3 microns tykkelse, fås i forskellige hårdheder op til 9H og skaber en lækker dyb, reflekterende glans.

Puris Ceramics er tilgængelig i tre varianter:

Jade Quartz: 
Ultra Premium Ceramic med 9H hårdhed og 4 års garanti* Pris 8.995,- (afhængig af bilmodel)

Jade Ice: 
Premium Ceramic med 7H hårdhed og 2 års garanti* Pris 6.995,- (afhængig af bilmodel)

A70 Jade Reboot:
Silica Spray Sealant 1 års garanti* Pris 4.995,- (afhængig af bilmodel)

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.