Erhvervskunder få en  erhvervsaftale

Vi skruer på din virksomhedsbil efter fyraften.

Hos AutoCenter København er vi specialister i erhvervskøretøjer. Vi ved alt om, at virksomhedens bil er krumtappen i dit daglige arbejde. Derfor har vi indrettet vores erhvervsservice, så at vi kan skrue på biler udenfor normal arbejdstid.

Med en erhvervsaftale hos AutoCenter København kan du bede os hente og bringe firmaets bil(er).

Du kan også vælge selv at aflevere bilen efter fyraften, køre afsted i en lånebil og hente firmaets bil — fix og færdig næste morgen.

Få information om en erhvervsaftale allerede i dag.

Kontakt os her

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.