Coating

Ny bil. Hver dag. I op til fire år.

Hvordan får man en ny bil at se på hver dag?

Med en keramisk coating hos AutoCenter København er bilens lak godt beskyttet, og snavs og støv glider nemt af, så bilen står flot og blank. Er din bil ikke helt ny, kan du glæde dig til at få en bil, som ser helt ny ud.

Vi er et certificeret Puris Center, og vi tilbyder forskellige typer coatinger. 

Så hvis du drømmer om at din bil skal se ligeså fantastisk ud, som den dag, du købte den, så lad vores coating-eksperter få fingrene i den. Trods din indsats for at opretholde og vaske din bils overflade, så begynder ridser, og pletter at sprede sig over din bils overflade, og lakken begynder at falme.
 
Hos AutoCenter København tilbyder vi coating til din bil, som giver UV-beskyttelse, forbedret glans og er vandafvisende.

Læs mere om coating

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.