Bosch viskerblade

Bosch viskerblade er de bedste på markedet og kan nu fåes hos AutoCenter København

Med patenteret Power Protection Plus-teknologi giver Bosch Aerotwin-viskerblade optimal viskerydelse i al slags vejr, støjsvag drift og længere levetid. Bosch Aerotwin har tilpassede fjederskinner fremstillet af højteknologisk Evodium-stål. Disse fjederskinner sikrer et ensartet tryk over hele bladenes længde, så bladene skubbes ind på forruden, og våde pletter, der kan hæmme udsynet, undgås – og dette sker uden vibration eller støj. Når Aerotwin kombineres med et aerodynamisk design, der reducerer vindmodstanden, opnås den mest støjsvage funktion.

Ud over den innovation, der giver Bosch Aerotwin en fantastisk ydelse, har vi gjort installationen så let og sikker som muligt. Det intelligente adaptersystem gør det muligt at skifte viskerblade på bare få minutter på alle almindelige viskerarmstyper, samtidig med at de samme standarder overholdes som for dele, der er fremstillet af originaludstyrets producent.

Bosch fortsætter sin innovation og udvider sin viskerbladportefølje ved at give viskerblade unikke, specielle adaptere, der er svære at finde på markedet for dit køretøj.

Funktioner:

  • Blandet dobbelt gummiblanding med grafitbelægning for lang levetid
  • Asymmetrisk vindspoiler for bedre forruders kontakt
  • Patenteret stråleteknologi til en ensartet aftørring

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.