Bosch Dieselcenter

Velkommen til det eneste Bosch Dieselcenter på Sjælland

Københavns Dieselcenter er en del af AutoCenter København og det eneste certificerede Bosch Dieselcenter på Sjælland.

Det betyder også, at du hos os får det eneste værksted på Sjælland, der har alt i udstyr til test og fejlsøgning på dieseldyser, dieselmotorer, dieselanlæg og andre dieselkomponenter samt brændstofpumper, og du har garanti for, at vi ligger inde med den nyeste viden inden for dieselteknik. Vi er et Dieselcenter, der både servicerer dig, der er privatkunde, og dig, der har et autoværksted og ønsker en professionel samarbejdspartner inden for dieselteknik.

Med andre ord er dine fordele ved at bruge os som dit foretrukne Bosch
Dieselcenter på Sjælland, at:

 • Du får et team af højt uddannede dieselteknikere, der løbende
  deltager i relevante kurser og efteruddannelser
 • Du får et dieselværksted, der har det nyeste og mest omfattende
  specialværktøj
 • Du får udbytte af vores specialviden inden for alle former for
  dieselkøretøjer og –motorer
 • Vi har et bredt lager af dieselkomponenter, så din leveringstid
  bliver betydeligt kortere

Mangler du dieselkomponenter? Så søg i vores webshop, hvor du nemt og
hurtigt får et overblik over de mange dele, vi har til rådighed.

 

Københavns Dieselcenter – din garanti for reparation og fejlsøgning af højeste kvalitet

Bosch Car Service er din tryghed for, at du er garanteret service, fejlsøgning og reparation af dieselkomponenter- og motorer i højeste kvalitet.

Det forpligter at være Danmarks største Bosch Car Service-værksted – og det eneste Bosch Dieselcenter på Sjælland – og derfor gør vi en dyd ud af at give dig den bedste oplevelse, når du lægger vejen forbi Stamholmen 111b i Hvidovre.

Vores vision er at blive din foretrukne diesel-samarbejdspartner uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Derfor er du altid velkommen til at kontakte os med dine eventuelle spørgsmål eller forespørgsler til Københavns Dieselcenter ved enten at ringe på telefon 82 30 10 00 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

På gensyn hos Københavns Dieselcenter i Hvidovre nær København.

Fandt du ikke, hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores Bosch Dieselcenter?

Så kontakt os ved enten at ringe på telefon 82 30 10 00 eller ved at udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, og så tager vi en uforpligtende dialog.

 

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.