Bilsyn Plus

Er det tid til, at din bil skal synes? Så er vi klar til at hjælpe dig hos AutoCenter København.

Bilsyn i Hvidovre nær København

Er det tid til, at din bil skal synes? Så er vi klar til at hjælpe dig hos AutoCenter København. Vi er et autoriseret Bilsyn Plus-værksted, og vi hjælper dig med at foretage periodesyn, omsyn, registreringssyn og toldsyn på alle køretøjer op til 3.500 kilo, heriblandt:
 • Personbiler
 • Trailere
 • Campingvogne
 • Motorcykler
 • Traktorer
 • Person- og varebiler
 • Mindre busser

Vi vil gøre det nemt for dig, og derfor får du også hos Bilsyn Plus i Hvidovre et statsautoriseret motorkontor, hvor vi kan hjælpe dig med:

 • Ejerskifte
 • Omregistrering af køretøj
 • Udlevering af nummerplader
 • Afmelding af nummerplader

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 22 26.

Vil du bestille tid til bilsyn i vores synshal i Hvidovre nær København, gør du det ved at følge linket her:

Book tid til syn »

 

Hvornår skal din bil synes?

Din bil skal synes første gang, når den er 4 år gammel. Efterfølgende skal den synes en gang hvert andet år. Du modtager en digital synsindkaldelse 8 uger før synsfristen, og herefter har du selv ansvar for at booke tid til bilsyn.

Får du synet din bil imellem de toårige intervaller – for eksempel i forbindelse med ejerskifte, eller hvis du får monteret anhængertræk i bilen – regulerer systemet sig selv, så du først modtager den nye synsindkaldelse to år efter sidste syn.

 

Gik din bil ikke gennem syn?

For mange er det en frustrerende affære, hvis bilen ikke går igennem syn første gang, idet det oftest betyder, at det kræver reparationer, før du kan få din bil omsynet.

Hos AutoCenter København er hjælpen heldigvis nær, fordi vi både råder over synshal og værksted, og derfor står vi klar med et godt tilbud til dig på de udbedringer, der skal til, for at din bil går igennem omsynet.

Bilsyn til gode priser og med kvalitetsgaranti

Hos Bilsyn Plus i Hvidovre får du synet din bil til en god pris, og du ser synspriser og kampagnetilbud, når du starter din online booking.Ud over det rådgiver vores dygtige personale dig gerne i, hvordan du nemmest kommer videre, hvis din bil for eksempel ikke er gået igennem syn.

Ring derfor til os på telefon 70 22 22 26 hvis du har spørgsmål til bilsyn, eller hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med – og du er også meget velkommen til at kigge forbi vores bilsyn i Hvidovre og hilse på os.

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.