Autolakering

På vores lakcenter i Hvidovre tilbyder vi dig autolakering i højeste kvalitet og med et resultat, du med garanti bliver glad for – både hvis du ønsker lakering af en personbil eller en varevogn.

Autolakering hos AutoCenter København

Uanset om du skal bruge autolakering, fordi lakken på din bil er blevet beskadiget, fordi du har fået en bule eller en ridse i bilen, eller fordi du simpelthen ønsker en opfriskning eller en total makeover af lakken på din bil eller et andet køretøj, er du velkommen til at kontakte et af vores lakcentre i Storkøbenhavn og få en uforpligtende snak om din opgave.

Det gør du ved at ringe på telefon 70 22 22 26, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Autolakering og pladearbejde

Har du brug for autolakering i forbindelse med en skade på din bil, garanterer vi dig, at vi hjælper dig – selvfølgelig med selve lakarbejdet, og også med at formidle kontakten til dit forsikringsselskab, så du slipper for at bruge tid på det.


Få den nyeste viden inden for billakering

Hos AutoCenter København har vi altid fingeren på pulsen, og vi ligger inde med den nyeste viden og teknologi inden for lakarbejde, og for dig betyder det, at du får det bedste og pæneste resultat, når du vælger os til at udføre din autolakering.

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Gentofte & Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.