Aircondition service

Få et komplet A/C service hos os
– Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Er klimaanlægget i din bil stoppet med at fungere?

AutoCenter København er meget erfarne aircondition-specialister, og kan reparere eller servicere dit klimaanlæg med langvarige resultater. Uanset om der er lækage, et problem med pollenfilteret eller luftstrømmen eller endda problemer med dit varmesystem i dit køretøj, er AutoCenter København dine air con-eksperter. Hvis du har andre klimaproblemer eller problemer med blæserventilator, vil AutoCenter København være i stand til at hjælpe med at diagnosticere problemet effektivt.

Ring til os nu, eller bestil online for at få en af ​​vores specialister til at kigge på dit klimaanlæg.

A/C service til din bil

I modsætning til hvad man tror, ​​spiller din bils aircondition en vigtig funktion i din bil – mere end blot at holde indersiden af ​​din bil kølig under varmt vejr. Men med tiden formindskes kølemiddel i din bils airconditionanlæg, især når systemet ikke bruges regelmæssigt.

Hos AutoCenter København anbefaler vi, at man får et grundigt airconditionservice hvert andet år for at klimaanlægget fungerer på et optimalt niveau. Dit airconditionanlæg taber nemlig omkring 10% af sit kølemiddel hvert år.

Hos AutoCenter København tilbyder vi aircondition service til alle biler, og vi har et team af dedikerede eksperter til rådighed for at sikre, at din aircondition fungerer som den skal være.

Vi tilbyder dig vores fulde lufttilpasningstjeneste, hvor vi arbejder efter din bilfabrikantens retningslinjer for at udskifte og genoplade smøremiddel- og kølemiddelniveauer i systemet. Hvis vi identificerer problemer med dit air con-system under den forudgående inspektion, diskuterer vi de anbefalede reparationer med dig, før vi reparerer fejlen under servicen.

Udover at servicere din bils aircondition tilbyder vi også en kraftig anti-bakteriel rengøring til at fjerne 99% af de skadelige bakterier, der kan opbygges i systemet, hvilket hjælper med at forvise ubehagelige lugte, der kan cirkulere rundt om dit køretøj. 

Hvad er aircondition?

Aircondition afkøler temperaturen inde i din bil og hjælper med at filtrere pollen, forurenende stoffer og luftbårne bakterier. AC-systemet fungerer som dit køleskab derhjemme – luften afkøles med en kølemediegas og cirkulerer derefter gennem din bil. 

Hvordan får du mest muligt ud af din aircondition?

Der er flere måder, du kan få mest muligt ud af din aircondition på. – Hvis du bruger din aircondition, skal du lukke dine vinduer. Under varmt vejr er det fristende at åbne dine vinduer for ekstra af kold luft (vi har alle været der!). Men hvis dine vinduer er åbne, og din aircondition er tændt, spilder du faktisk brændstof, og pumper afkølet luft udefra. 

Genoplad regelmæssigt

Som med olie og andre væsker i dit køretøj, skal kølevæsken, der bruges af air con-systemet, regelmæssigt opdateres (kendt som en genopladning eller genopladning). Med jævne mellemrum skal kølevæsken tømmes, genpåfyldes og nøglekomponenter smøres for at holde dem i stand til at fungere effektivt. De fleste fabrikanter anbefaler opladning hvert andet år, men sørg for at kontrollere dit køretøjs håndbog. 

Hold dit airconditionsystem rent

Oplever du nogle gange en ubehagelig lugt, når du bruger din aircondition? Dette er et almindeligt tegn på, at dit klimaanlæg har brug for en god rengøring. Ubehagelige lugte er forårsaget af en opbygning af støv og væsk.

Sådan ved du at du skal have A/C service

  • Hvis anlægget er sat på kulde, men det ikke bliver køligt i bilen, så er der noget galt.
  • Hvis din bils ruder dugger, kan det være tegn op, at det er tid til at få kigget på din A/C.
  • Hvis du oplever der er klam eller fugtig lugt, når klimaanlægget kører, så er det også et tegn på at du skal få tjekket din A/C.

Eksperterne fra AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den nyeste bilteknologi i køretøjer af alle mærker og holde dem i perfekt funktionsdygtig tilstand. Og så er din bil altid i de bedst mulige hænder, når du tager den til AutoCenter København for vedligeholdelse og reparation.

Leder du efter det rette sted til din bil?

Har din bil brug for sin årlige service? Leder du efter specialister specifikt til en bestemt producent? AutoCenter København kan tilbyde den rigtige serviceplan for lige præcis din bil!

AutoCenter København tilbyder en omfattende, fast pris og er stolte af vores ry for at levere en problemfri og hurtig service til vores værdsatte kunder.

Professionalisme og service til vores kunder er det vigtigste aspekt af virksomheden. At give den bedste service til enhver kunde er altid prioriteret.

Bosch Car Service Hvidovre

Bosch Car Service – AutoCenter København. Det her er det rigtige sted for en enestående service og kvalitetssikring af din bil.

Hvad end du søger råd, reperation eller service arbejde. Så tilbyder vi den rigtige pakke – Sammen med den unikke ekspertise fra Bosch – Verdens førende leverandør af reservedele til alle behov.  

Eksperterne hos AutoCenter København er fuldt udstyret til at håndtere den seneste teknologi inden for biler af alle slags, og holde dem i perfekt stand. Og din bil er altid i de bedste hænder når du kører til Bosch Car Service for service og reparation.