Afdelinger

Velkommen til AutoCenter København. Danmarks største autoværksted ligger naturligvis i Storkøbenhavn, eller nærmere bestemt i Hvidovre. 

Vi tilbyder mekanisk værksted, pladeværksted, autolakerer, dieselcenter, rustbeskyttelsescenter, coatingcenter og synshal.

Du kan med andre ord får klaret alt vedrørende din bil hos os.

Hvidovre

Alene i Hvidovre har vi 5.000 kvm værksted, hvor vi varetager alt indenfor service og reparation af både privat- og erhvervsbiler.

Stærk service

Hos os tilbyder vi en lang række af almindelige autoværkstedsservices, men vi tilbyder ligeledes en lang række ekstra services. 

Gode priser.

Hos AutoCenter København er du altid sikker på at få priser, som er konkurrencedygtige og rimelige. Vi er ikke et discount-værksted, men vi er altid klar med et godt tilbud, som imødekommer dit behov og dine forventninger.

Book tid allerede nu ved at ringe på telefon 70 22 22 26 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Stemplet er kvalitet.

Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig trygge. Både når de ankommer og senere forlader vores værksted.

Derfor arbejder vi sammen med nogle af verdens førende leverandører og organisationer. Hos AutoCenter København tilbyder vi:

  • Danmarks største, certificerede Bosch Car Service-værksted
  • Et certificeret Eurogarant-skadecenter
  • Et professionelt Dinitrolcenter med rustbeskyttelse i verdensklasse
  • Et topmoderne lakcenter 
  • Det eneste Bosch Dieselcenter med testudstyr til fejlsøgning og reparation af dieselkomponenter på Sjælland

Ved du allerede, hvilken opgave du skal have løst på et af vores autoværksteder, kan du nemt og hurtigt booke tid via vores online bookingsystem.

Her udfylder du blot nogle få oplysninger om din bil, vælger opgavens type og den dato samt det tidspunkt, du ønsker, og så er du klar – nemmere bliver det ikke!

Leave a Message
Contact With Us

Leave a Message